Linnut laulaa yölläkin, hankien sulamista havaittavissa, tänään saatiin kuitenkin nauttia vielä perinteisestä pohjoisen talvipäivästä, aurinkokin laski vasta klo 18 paikkeilla.

Duuniririntaman tapahtumilla voi olla isoja vaikutuksia ihmisen arkipäivän elämään. Omassa työssä kaikki näyttäisi jatkuvan melkein samalla kaavalla kuin tähänkin asti, Kaitsulla taas muutokset olisivat kovasti toivottavia :) Toivoisin että Helsinkiin muutto siintäisi jo pian näköpiirissä, alan välittömästi laskea öitä H-hetkeen heti kun sellainen on tiedossa :) Tutkailen aina suurella mielenkiinnolla ihmisten käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa. Ítsestäni olen huomannut että saatan säilyttää toimintakykyni hyvinkin stressaavissa ja vaikeissa elämäntilanteissa ja hetkissä, toimia aistit valppaina turhia tunteilematta niin pitkään kuin tilanne sitä vaatii. Kuitenkin vaikean tilanteen päätyttyä saatan maata pitkään kotisohvalla seinää tuijottaen. Oon kärsinyt keskiviikkopäivästä alkaen päänsärystä vaikka sellainen on normaalisti hyvinkin harvinainen vieras näillä neliöillä. Torstainen hierojalla käynti auttoi vähän asiaa mutta ei poistanut ongelmaa kokonaan. Akkujen lataaminen loppui keskiviikkona siihen että oli pakko lähteä Ramin & Manun kanssa reeneihin - ja onneksi olikin niin sai mukavia ajatuksia ajateltavaksi :)

Pakko kertoa myös näin blogissa että Sari ja Taarna saivat tänään tulokset kasaan kesän 2009 agilityn SM-kisoja varten! Aivan ihana asia ja todellakin ansaittu osallistumisoikeus :) Sydäntä lämmittää ajatella tätä asiaa. Kokisin että projekti "Taarnan kisakontaktit" on mun osalta loppuun saatettu ja voisin hyvin vetäytyä agilitystä vaikka vuodeksi tauolle. Lupasin kuitenkin Sarille että katsotaan tämä kevätkausi vielä loppuun. Reenailen Taarnan kanssa vielä jonkin verran ja voisin käydä sen kanssa vaikka ottamassa jonkun kisastartin ennen kuin Taarna siirtyy 100 %:sesti takaisin Sarin ohjaukseen.

Raunan kanssa on harjoiteltu tottista. Sen lisäksi että luoksetulon kanssa on ongelmia (törmäys / liian kauas jääminen, vino loppuasento), koira näyttäisi myös kadottaneen mielestään jäävät liikkeet... Miten on mahdollista? Oonko itse unohtanut äänenpainon, jolla normaalisti annan seuraa-käskyt ennen liikkeelle lähtöä?!! Vähän kyllä syö ihmistä tämmöiset asiat ;) Tänään harjoittelin Raunan kanssa ekaa kertaa nyt Talissa estehyppyä. Apinahäkissä kaikki sujui hyvin mutta normaalin pystyesteen se pyrkii kiertämään. Pitäydytään siis jonkin aikaa apinahäkkiharjoituksissa. Eteenmeno tehtiin nyt ekaa kertaa koko pitkältä matkalta kentän päähän. JennyL kävi viemässä Raunan nähden jättipatukan paikoilleen ja koira juoksi kyllä tosi hyvää vauhtia ja itsevarmasti. Pikku kaarros juoksulinjassa mutta muuten erittäin hyvä suoritus :) Olen tyytyväinen. Puruissa tehtiin hallintaa. Oon tosi tyytyväinen treeneihin koska Pekka sai Raunan tekemään ihan sairaan hienoja rauhavaiheita hihan kanssa. Ihan LOISTAVAA!!! Hallinta sujui hyvin lukuunottamatta sitä, että koira äänteli seuraamisessa ja perusasennossa. Nostin sitä vähän pannasta ylöspäin ja käskin hiljenemään mutta tämä ei ratkaissut ongelmaa 100 %:sesti. Kaksi kierrosta otettiin, olin jotenkin ihan jäässä vielä kotonakin ja kurkku tuli kipeäksi, toivottavasti ei tuu koko ihminen :)

Kouluhommat lähti vihdoinkin edistymään. Kahden viimeisen näytön, markikkinoinnin suunnittelun ja markkinointiviestinnän, kirjoittaminen on ollut yhtä tervanjuontia. Tällä viikolla sain onneksi jäsenneltyä asiat järjestykseen meidän opettajan Jarno Westerholmin avulla. MASU alkaa olla viittä vaille valmis ja asia ilahduttaa minua SUUUUURESTI!!! Markkinointiviestinnänkin saan kyllä kirjoitettua kun vaan ryhdyn toimeen. Markkinointitutkimuksen opettaja Hanna Kiiras suostui siihen että tehdään yksi tehtävä JennyL:n kanssa parityöskentelynä ja tämäkin on ihana asia. Tykkään ehdottomasti työskennellä eniten pareina melkein missä tahansa hommassa. Yksin puurtamallakin saa kyllä asiaa aikaiseksi kun inspiraatio iskee mutta parin kanssa tuplamäärän ilman inspiraatiotakin - edellyttäen siis että parin kanssa on samoilla aaltopituuksilla :) Tämä on ollut nähtävissä ainakin JennyL ja Virran Minnan kanssa. Minnan kanssa duunailtiin aikoinaan kaikenlaisia Schipperkekerhon asioita ja paljon saatiin aikaiseksi ja JennyL:n kanssa näitä projekteja on nähty koiranhankinnan, koulutuksen, treenien vetämisen, hallitustyöskentelyn, koulunkäynnin jne. parissa.