Ihana asia että kelit sallii ihmisille ja koirille taas ulkona liikkumisen!!

Tänään käytiin retkeilemässä Nuuksiossa, matkaa taittui jalan kuutisen kilsaa mutta raskasta oli, koska Haukankierroksella on aika suuret korkeuserot ja polut olivat vielä paikoitain aika liukkaita. Muutamaan kertaan poikettiin reitiltä metsään geokätköjä etsimään ja jopa löydettiin yksi. Geokätköjen perimmäinen idea taitaa olla luonnossa liikkuminen koska tuo meidän löytämämme "aarre" oli vain pieni pakasterasia, jossa oli pikkuinen vieraskirja ja pari kindermunayllätystä :)

1239556365_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reitillä tuli vastaan kohtalaisen paljon porukkaa Suomesta ja ulkomailtakin. Suosittu paikka vaikuttaisi Nuuksio olevan. Omituisimmat vastaantulijat olivat kyllä ehdottomasti kaksi ihmistä, joilla oli mukana karvattomia koiria. Toista koiraa kannettiin laukussa ja toinen käveli itse. Huomion kiinnitti vain jotenkin koiran jalassa olevat kirjavat pyjamahousut ja vielä niiden päälle kääritty takki. Herranjestas, taisin mennä jotenkin sanattomaksi tuon näyn edessä ;) Mikäköhän idea noiden karvattomien rotujen jalostamisessa oikein on? Hampaat puuttuu koirilta suusta ainakin osittain, oon käsittänyt että niiden luustossa on samantapaisia heikkouksia eikä ne näköjään siis tarkene Suomessa ilman vaatteita edes tämmöisellä viiden asteen plussakelillä. Noh, ihanteensa kullakin, mulla ehkä vähän erilaiset.

Aloitettiin muuten tällä viikolla myös pyöräily. Raunan kanssa tehtiin yksi kolmen kilsan lenkki ja ilman koiraa yhteensä parikymmentä kilsaa. Aika kiva :)