Uskomatonta mutta totta - kaikki koulutehtävät tehty ja opinnäytetyöt palautettu kouluun. Arviointikeskustelu 20.4.2009. Toukokuun 29. päivän jälkeen voisi sitten sanoa valmistuneensa merkonomiksi työn ohessa. Aika kiva :) Kyselin opinto-ohjaajaltamme tänä keväänä valmistuvien määrää. 70 aloittaneesta aikuisopiskelijasta noin 20 valmistuu, joten huippuprosenteista ei voida puhua.

Tänään päästiin pitkästä aikaa Raunan kanssa treenaamaan Ramin & Manun kanssa ja mukana oli myös Sari Larsson-russelin kanssa. Olihan kyllä tosi kivat treenit, aivan ihanaa oli päästä pitkästä aikaa oikeisiin hommiin täältä kirjoituspöydän äärestä! Raunan kanssa löytyi harmonia seuraamisliikkeeseen. Koira muuttuu hektiseksi jos mä ohjaan sitä hektisesti. Seurauksena mm. vino seuraamis- ja perusasento.

Eilen iski hirveä koirakuume. Raunan kasvattaja Johan laittoi sähköpostia että Raunan isä Ares on astunut Enya-nimisen nartun, jolle oli nyt syntynyt mustia malipentuja.

***

Zwarte mechelaars, uniek!
 
Malinois noir, Unique!
 

****

Jennyyn iski välittömästi mulle-toi-pakko-saada-fiilis ja melkein tuli lentoliput tilattua nettikaupasta! Pakko kuitenkin kuunnella järjen kauniisti sointuvaa ääntä ja tyytyä elelemään Sonan & Raunan sekä kohta myös Kaitsun & Clausin kanssa tässä mun kerrostaloasunnossa. Ehkä sitten joskus - mutta en tiedä tuleeko yhtä houkuttelevia pentuja ihan helposti saataville....!!! Aaaaaarrrrghhhh.....