Sikahyvin pelitti pikkupentu :) Tällä kerralla sillä ei tullut edes mammaa ikävä (ei tarvinnut mennä sammalissa selällään sen perässä) vaan tyttönen malttoi rauhoittua tosi kivasti. Viisi pätkää, viisi onnistunutta - melko hyvä prosentti!

Qyyltä näyttäisi löytyvät hyvin on- ja off-vaihde pääkopastaan. "Juostaan"-vapautuskäskyn kuultuaan se loikkaa makuulta ylös ja suuntaa täyttä vauhtia Katin suuntaan sen verran kun hihna antaa myöten. Koira on lähetystilanteessa hipihiljaa, nojaa pantaan etujalat ilmassa ja juoksee koko matkan ihan täysillä. Viimeisellä pätkällä Qyy tuli perille täyttä laukkaa neljä tassua edellä *TUF* suoraan mua päin, hih. Hyvä että intoa piisaa!

Päätettiin, että pidetään Qyyn kanssa reenaillessa nyt tärkeimpänä hyvän pohjatyön tekemistä. Tottista ja esineruutua on aloiteltu ja Kati saattaa suorittaa sen kanssa BH-kokeen ensi vuonna, jos koira vaikuttaa siihen valmiilta. Viestikokeeseen ei kuitenkaan varmaan vielä silloin olla menossa. Edetään rauhallisesti ja pyritään vaikeuttamaan treenejä sellaisessa tahdissa ettei koiralle tulisi koskaan mieleen palata takaisin lähettäjän luokse kesken matkan.

1240045673_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Qyyn riemua